BLOG

Noordwijk, april 2012

TWEE TOPTALENTEN

Er zijn vele wegen die naar Rome leiden maar er zijn ook vele kunstenaars die de weg naar Artvision in Noordwijk weten te vinden. Zo ontvang ik stapels post van kunstenaars die de stoute schoenen aantrekken en zonder schroom hun werk aanprijzen. Je zult wel moeten aangezien er een moordende concurrentie is en maar weinig kunstenaars genoeg potentie hebben om op eigen kracht door te breken. Dat wil zeggen zonder hulp van galeriehouders of art consultants. Dit hoeft overigens niets te zeggen over de kwaliteit van hun werk maar meer over het talent van netwerken of beter gezegd het ontbreken daarvan. Recent dienden zich bij Artvision twee talentvolle fotografen aan waarvan mijn hart sneller ging kloppen; allebei op hun eigen originele manier gefocust op uitgebalanceerde en aantrekkelijke foto’s van indrukwekkend formaat. Nog niet zo bekend bij een breed, kunstminnend publiek maar ik hoop dat dit snel verandert. Neemt u een kijkje op mijn website onder kunstfotografie en ik stel u met trots voor aan Dorine Latenstein uit Den Haag en Diana van der Ley uit Amsterdam. U gaat meer van ze horen, dat verzeker ik u! 

Renée Korbee


Donderdag 24 november 2011

WELKOM op de nieuwe site van Artvision

Het einde van het jaar komt in zicht met alle bijzondere events die daarbij horen. Misschien ontmoeten wij elkaar deze week nog op de prestigieuze kunstbeurs PAN Amsterdam, waar de top van Nederlandse kunsthandelaren de mooiste voorwerpen showt. Of brengt u liever een bezoek aan de feestelijke Miljonair Fair in december, waar steeds meer toonaangevende galeries de weg naartoe vinden.

Blijft u liever lekker thuis, dan wil ik graag de feestelijke lancering van mijn nieuwe website met u vieren. Vanuit de luie stoel kunst kijken en beoordelen. Laat u verleiden door de prachtige fotoportretten van het grote talent Suzanne Jongmans of droom alvast over een fraaie bronzen tuinbeeld van Marion Visione. Ik gebruik graag de laatste weken van het jaar om nog één bijzondere kunstenaar te zoeken die in 2012 de toon gaat zetten. Ik kijk er naar uit. U hoort van mij!

Renée Korbee