BLOG

WELKOM op de nieuwe site van Artvision

Het einde van het jaar komt in zicht met alle bijzondere events die daarbij horen. Misschien ontmoeten wij elkaar deze week nog op de prestigieuze kunstbeurs PAN Amsterdam, waar de top van Nederlandse kunsthandelaren de mooiste voorwerpen showt. Of brengt u liever een bezoek aan de feestelijke Miljonair Fair in december, waar steeds meer toonaangevende galeries de weg naartoe vinden.

Blijft u liever lekker thuis, dan wil ik graag de feestelijke lancering van mijn nieuwe website met u vieren. Vanuit de luie stoel kunst kijken en beoordelen. Laat u verleiden door de prachtige fotoportretten van het grote talent Suzanne Jongmans of droom alvast over een fraaie bronzen tuinbeeld van Marion Visione. Ik gebruik graag de laatste weken van het jaar om nog één bijzondere kunstenaar te zoeken die in 2012 de toon gaat zetten. Ik kijk er naar uit. U hoort van mij!

Renée Korbee